Zaposlenje 

SremPlan d.o.o. je privatna kompanija okrenuta tržištu i rezultatima merljivim kroz kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata. Težimo održivom poslovanju koje podrazumeva visoku efikasnost uz pružanje sigurnosti zaposlenja i kvalitetnog radnog okruženja. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Poštujemo svakog zaposlenog i svakog kandidata za posao. Zapošljavamo one za koje verujemo da će dati najveći radni učinak, da će se najbolje razviti u okrilju organizacije i da će se u njoj dugo zadržati.

KAKVE KANDIDATE TRAŽIMO?

   Tražimo ljude koji vole da rade i da se dokazuju kroz rad. Uvek dajemo prednost kandidatima koji su fokusirani na radne zadatke, koji žele da se razvijaju, i prihvataju odgovornost za sopstveni rad i dostignuti profesionalni nivo. Stalna okrenutost našim kupcima, požrtvovanost i snalažljivost u izlaženju u susret klijentima uvek će imati prednost u odnosu na pasivno pridržavanje starih navika ili procedura. Tražimo zaposlene koji prihvataju ciljeve i vrednosti organizacije i koji će ostati u kompaniji niz godina.

ŠTA NUDIMO?

   Nudimo komforno i bezbedno radno okruženje, ispunjenje svih prava zagarantovanih Zakonom o radu i drugim propisima koji regulišu radne odnose. U našem kolektivu vlada odmerena komunikacija, učtivo ponašanje i poštovanje svačije ličnosti.

   Mi smo organizacija posvećena stalnom i neprestanom učenju. Omogućujemo i štaviše insistiramo da zaposleni koriste sve prilike koje im kompanija pruža za usavršavanje u profesionalnom i ličnom smislu. Insistiramo da zaposleni usvajaju nova znanja i veštine, da pohađaju treninge i seminare, da prenose znanje jedni drugima.

   Kriterijum uspeha kadrovske politike jeste da zaposleni u najvećoj meri razvije svoje potencijale kako u pogledu nivoa obavljanja svog posla, tako u pogledu nadoknade za svoj trud.

KONTAKT

   Prijave za posao slati na elektronsku adresu office@sremplan.rs